Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

UEFA EURO 2016™

Continental sponsor UEFA EURO 2016™

UEFA EURO 2016™ – k vama ga na siguran način donosi Continental

Kako nam se ljeto ubrzano približava, odbrojavanje do prvenstva UEFA EURO 2016™ je uistinu započelo. Kao službeni sponzor prvenstva UEFA EURO 2016™, Continental će se nalaziti u samom središtu najvećeg europskog nogometnog događaja. Naša originalna oprema ekskluzivno će biti korištena na svim službenim prijevoznim sredstvima UEFA-e cijelo vrijeme trajanja turnira, brinući o tome da sve i svi budu dovezeni na svoja odredišta na siguran način.


UEFA EURO 2016™ FRANCE

Savršen par: Continental i nogomet

UEFA EURO 2016™ je treće finale europskog prvenstva koje sponzorira Continental, i predstavlja vrhunac desetogodišnje veze s ovim događajem koji ima pretenzije postići kvalitetu svjetske klase, maksimalnu učinkovitost, beskompromisnu sigurnost i fer plej – vrijednosti i ciljevi koje dijelimo s nogometom. Ta su uvjerenja u našoj samoj biti – radi se o sigurnom prijevozu. 

Za sve koje se natječu u ovogodišnjem finalu, naša će originalna oprema biti montirana na autobuse njihovih momčadi, kako bi se omogućilo da igrači, menadžeri, osoblje i dužnosnici iz svih tih zemalja na siguran način putuju s jednog mjesta događanja na drugo, bez obzira na vremenske uvjete i uvjete na cesti. Ukoliko ste jedan od navijača koji se vozi na prvenstvo UEFA EURO 2016™ na Continentalovoj originalnoj opremi, bit ćete u podjednako dobrim rukama.

UEFA EURO 2012™ - FINAL

Continental: U središtu navijačkog doživljaja na prvenstvu UEFA EURO 2016™

Kao službeni sponzor prvenstva UEFA EURO 2016™ Continental će svugdje komunicirati s nogometnim navijačima putem našeg Vodiča za navijače koji se može besplatno preuzeti. Može se dobiti za iOS i Android mobilne uređaje te jednostavno potražite “UEFA EURO 2016™ Fan Guide” kako biste preuzeli svoj primjerak. Zajedno s korisnim prikazima i informacijama koje su bitne za nogometne navijače, koji se nalaze na raznim mjestima, naš Vodič za navijače UEFA EURO 2016™ pružit će navijačima na turniru, kao i onima koji ga gledaju na televiziji, sve što im je potrebno kako bi mogli pojačati svoj doživljaj praćenja turnira.

Continental UEFA EURO 2016™ Fan Guide

Društveni Continental: Držite korak sa svim akcijama UEFA EURO 2016™

Nogometni navijači mogu pratiti najnovije vijesti o UEFA EURO 2016™ putem naših društvenih kanala. Pratite nas na:

UEFA EURO 2012™ - WINNERS

Continental: Ponosna povijest sponzoriranja nogometa

Continental sponzorira nogomet širom svijeta još od 1950-ih godina. U godinama koje su slijedile doprinosili smo korijenima obitelji nogometa u pogledu igrača, nacionalnih asocijacija, turnira i trave, kako za muškarce, tako i za žene. Među mnogim nacionalnim i internacionalnim turnirima i natjecanjima koje smo sponzorirali nalaze se tri uzastopna  UEFA EURO™ prvenstva (2008., 2012. i 2016.). Isto tako uživamo u dugoj i uzajamno obogaćujućoj vezi s  UEFA –om još od 1995. godine.

ContiSoccerWorld website

Ove stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili najbolji mogući doživljaj naših stranica. Ovdje možete saznati više