Proizvodi za transport

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Iza scene

Sofisticirano testiranje

article_66w_image1

Testne gume - opremljene najrafiniranijom elektronikom, prolaze laboratorijsku analizu, snimanje rentgenskim zrakama i čak kompjutersku tomografiju: Continentalove metode ispitivanja u postupku razvoja savršene gume, postaju sve sofisticiranije i sofisticiranije i sve više ih treba unositi u našeg omiljelog kolegu - kompjuter. 

Pročitajte više

Povuci, poderi, probuši: Daj gumi sve što imaš

New content item (5)

I do 15 različitih smjesa ide u gumu za kamione. Koje su najbolje za pojedine komponente za pojedine specifične modele - to se pomno testira u Continentalu korištenjem svih metoda koje uopće možete zamisliti, mnogo iskustva i još više znoja.

Pročitajte više

Od jednog lansiranja do drugog

article_66w_image1

Iza svake nove Continental gume za gospodarska vozila koja dođe na tržište stoje talenti kao što su Andreia Bessa i José Esteves. Inženjeri za razvoj koji se brinu da dobre ideje dovedu do još boljih guma - generaciju za generacijom.

Pročitajte više

Proizvođač gume

article_66w_image1

Nije sva guma (kao materijal) ista. Više od 10,000 vrsta smjese stvori se svake godine u laboratoriju Fred Waldner. Samo one najbolje završavaju u gumama Continental.

Pročitajte više

Četiri godine znoja i gume

article_66w_image1

Inženjeri za razvoj guma neprestano pokušavaju držati korak sa zahtjevima korisnika, ali i zakonskom regulativom, a da se ne spominje vođenje borbe sa zakonima fizike i kemije. Ali dok im možda i ne uspijeva krug učiniti četverokutom, nova obitelj hibridnih Continentalovih guma sasvim se približila tom cilju. 

Pročitajte više

Napeta priča iz Korbacha

article_66w_image1

U Korbachu, Njemačka, Continental izrađuje specijalne gume za gospodarska vozila  – jedine koje još uvijek dolaze iz jedne zapadne industrijalizirane zemlje. To je moguće zahvaljujući stroju koji su sami razvili ovi talentirani zaposlenici.  

Pročitajte više

Samo polako? Ne dolazi u obzir!

article_66w_image1

Institucija Contija, Wilhelm Pollmer radi u Korbachu već 44 godine: Manualne vještine je stekao počevši odozdo u Continentalu, započevši svoje naukovanje kao  monter strojeva krajem 60-ih godina. Danas održava i servisira strojeve koje Continental ovdje koristi za proizvodnju svojih specijaliziranih guma za gospodarska vozila.

Pročitajte više