Proizvodi za transport

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Izjave - Građevinarstvo

Iskustvo s Continental gumama za gradilišta.

DFA Transport und Logistik GmbH, Njemačka

Werner Speer, Voditelj Odjela nabave

“...vrlo dobro upravljanje objedinjeno s izvrsnom trakcijom."


"Gume Continental konstruirane su točno za miješani tip primjene koji nama treba.  Nova guma HSC1 uvjerila nas je svojim dobrim upravljanjem koje je udruženo s izvrsnom trakcijom."

"Naša je kompanija usredotočena na vraćanje zemlje natrag od bivših deponija uranija iz rudnika u Istočnoj Njemačkoj. Ovdje se nalaze ekstremno različiti uvjeti: od staza posutih kamenjem oštrih rubova te s teškom glinom, sve do blatnih staza pokrivenih rudarskim i građevinskim otpadom. Iz tog razloga naš vozni park treba jake gume koje mogu savladati to zahtjevno i grubo okruženje."

Kanars S.L., Španjolska

Francisco Arques Salaet, vozač
“...precizno upravljannje i izvrsna učinkovitost na uređenim cestama.”


"S 40 godina iskustva znam što čini dobru gumu za upotrebu u građevinarstvu. Nova guma Continental HSC1 s preciznim upravljanjem i izvrsnom učinkovitošću na uređenim cestama je upravo takva guma.

Moj trenutni posao sastoji se od prevoženja šljunka na razna gradilišta tako da sam u pokretu s mojim vozilom ne samo na neuređenim terenima, već sam jako puno i na asfaltu. To je razlog zašto mi trebaju građevinske gume koje su također pouzdane i na autoputu. Nova guma HSC1 pruža mi neophodnu sigurnost te sveukupno dobro iskustvo vožnje, tako da se u potpunosti mogu na nju osloniti."

Toscana Scavi S.r.l, Italija

Giuseppe Mattina, vozač
“...vrlo dobra trakcija i visoki stupanj izdržljivosti."


"Pri usponu uskim, kamenitim cestama, doista se moram osloniti na svoje gume. S vrlo dobrom trakcijom i velikom izdržljivošću, nove Continental građevinske gume pokazale su se odličnim izborom za moje potrebe. 

Tim se uskim cestama penjemo nekoliko puta na dan te, kad stignemo na vrh, iskrcavamo velike blokove mramora. Zatim se vraćamo. Nema mogućnosti za polukružno okretanje, tako da se vraćamo vožnjom unatrag, koristeći 'rikverc' na prijenosniku brzina. U takvim uvjetima presudno je imati gume poput HSC1 i HDC1 koje pružaju vrlo dobro upravljanje i sjajnu robusnost koja je otporna na oštećenja."