Proizvodi za transport

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Izjave: Roba

Continental gumama za kamione.

Testimonials ContiPressureCheck

Patinter S.A., Portugal

"...kilometraža, obnovljivost gazne površine i sigurnost."


"Za nas su ključna svojstva gume potrošnja goriva, kilometraža i sigurnost. Continental je stvarni partner Patintera, pružajući nam pouzdani paket. Što se tiče kvalitete i učinkovitosti Continental premijskih guma, njihova kupovna cijena je od manje važnosti. Continental je uvijek dostupan u kratkom vremenu sa pouzdanom uslugom visoke kvalitete."

Francisco Polonio, vlasnik tvrtke Patinter

Schenker AB, Švedska

"Premijska kvaliteta i mreža servisa širom Europe je ono što najviše cijenimo.”

"Continental gume su gume premijske kvalitete s dobrim kućištem. Gume za daleka putovanja moraju imati cijeli paket, a to je ono što gume Continental nude. Premijska kvaliteta i mreža servisa širom Europe je ono što najviše cijenimo."

Ola Ahlqvist, Generalni direktor i Rustan Eliasson, Direktor voznog parka

Schenker u Švedskoj:
Schenker AB je osnovan u listopadu 1998. godine, kad su BTL Sweden i Schenker Transport spojeni u jednu kompaniju. Od tada se kompanija rapidno razvija.  

U Švedskoj Schenker nudi kompanijama niz usluga transporta u zemlji i u inozemstvu, te logističke usluge. Naprednim informacijskim sustavima i sustavima za promet, strogim smjernicama za kvalitetu, iskustvom u pitanjima zaštite okoliša te uslugama logistike, Schenker teži pružanju strateškog razvoja u logistici i savjetovanju. 

U Švedskoj Schenker ima 4,177 zaposlenika, od kojih je 2,140 službenika, a 1,977 ih je zaposleno prema kolektivnom ugovoru. Osim toga, oko 7,000 ljudi indirektno radi za ovu kompaniju putem podružnica.

Wackfelt Transport AB, Švedska

"...prava cijena za cijeli paket."


"Za mene je najvažnije da se uvijek mogu osloniti na učinkovitost. Ono što nam treba je poudani proizvod kako bismo mogli ispoštovati rokove. Otkako vozim s gumama Continental, možda imamo jedan kvar godišnje. Dakle, gume su vrlo pouzdane. 

Ranije sam koristio Michelin, ali nisam bio zadovoljan uslugom, s obzirom da nije bila pouzdana. Kasnije sam prešao na Bridgestone, ali mislim da im kvaliteta nije bila dobra. Stoga danas jedino koristim Continental.

Continental gume daju pravu cijenu za cijeli paket. Meni je to vrlo važno. To je jedna sveobuhvatna ponuda: vrlo dobra usluga i cijena po kilometru. Meni je  osobni kontakt od velike važnosti. Radim s predstavnikom Continentala koji vodi brigu o tehničkom dijelu i pruža mi vrlo profesionalnu uslugu. Na njega uvijek mogu računati."

Jonas Wackfelt, vlasnik