Proizvodi za transport

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Izjave: Ljudi

Iskustva s Continental gumama za gradske i putničke autobuse.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Njemačka

"Naši korisnici moraju stići na svoje odredište na siguran način i na vrijeme, stoga su sigurnost i kvaliteta naše flote autobusa za nas od presudne važnosti. To se također odnosi i na premijske gume. Nove gume Conti Coach ispunjavaju naše zahtjevne uvjete: izuzetna udobnost vožnje, savršeno upravljanje i tihi rad - karakteristike koje cijene naši korisnici."

Ingo Kehl, Generalni direktor kompanije Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Njemačka

"... iskustvo sigurne i ugodne vožnje ..."

"Većina naših putnika su školska djeca, stoga nam je sigurnost posebno važna. S obzirom da se manje ceste i neke kritične površine čiste od snijega i leda tek kasnije u toku dana, ili se uopće nečiste, zimske gume su apsolutno prijeko potrebne. Naši vozači potvrđuju da je učinkovitost prianjanja HSW Scan guma u zimskim uvjetima jamči iskustvo sigurne i ugodne vožnje."

Verkehrs AG Freiburg, Njemačka

"...veća kontrola kočenja i upravljanja..."

"Mi koristimo zimske gume kako bismo bili sigurni za sigurnost naših putnika, vozača i vozila. Na suhim i na mokrim površinama udobnost vožnje koju pružaju zimske gume ne razlikuje se od guma HSU1 tires. Uz to, cijenimo još veću kontrolu nad kočenjem i upravljanjem."

Wricke Touristik, Njemačka

"...pozitivni komentari naših putnika..."

"Čak i prije nego su promjene regulative vezane na cestovni promet stupile na snagu, mi smo često prelazili na zimske gume iz sigurnosnih razloga. Zahvaljujući znaku pahuljice na bočnoj stijenci guma HDW Scandinavia tires, to su primijetili putnici, pa smo od njih dobili pozitivne komentare."