Proizvodi za transport

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Izjave: ContiPressureCheck™

Iskustva s ContiPressureCheck™.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Njemačka

"Nema gubitka vremena zbog eventualnih problema s gumama"

"Otkako smo naša vozila opremili sustavom ContiPressureCheck, nismo doživjeli nikakav zastoj do kojeg bi došlo zbog problema s gumama - tim smo sustavom kompletno 'rasprodani', i mogu ga samo preporučiti. Radi apsolutno besprijekorno."

Stefan Rinker, Direktor kompanije Fritz Sieckendiek GmbH & Co. KG

cpc-testimonials-devereux

Devereux, UK

“Ubrzo nakon što smo ugradili taj sustav, on je detektirao gubitak pritiska u gumi. Popravili smo taj kvar i uštedjeli na trošku nove gume, što znači da se sustav sam otplatio već u prvom slučaju kad je otkrio problem.” 

Jimmy Savage, Direktor radionice tvrtke Devereux Transport

cpc-testimonials-wj-roadmarkings

WJ Roadmarkings, UK

“ContiPressureCheck daje vozaču sigurnost da su njegove gume pod ispravnim pritiskom te mu javlja o svakom potencijalnom problemu, kao što je polaki gubitak pritiska, što bi moglo dovesti do potpunog otkazivanja rada gume.   

S obzirom da ste na vrijeme upozoreni na problem, imate mogućnost promptno reagirati i poduzeti potrebne radnje, čime možete izbjeći troškove i neprilike izazvane kvarom.” 

Scott Logan, Direktor transporta i radionice kompanije WJ Roadmarkings

Transport Gheeraert, Belgija

“Otkako smo počeli koristiti sustav za praćenje pritiska u gumama, ContiPressureCheck, bilježimo značajan pad troškova dizela, broja kvarova na gumama i troškova održavanja. To ne znači samo da smo uštedili vrijeme i novac  – mi smo također u mogućnosti pružiti našim korisnicima daleko pouzdaniju uslugu. To je sustav koji je lako ugraditi i raditi snjim. Ostali pozitivni učinci su: smanjeni ugljični otisak i veća sigurnost vozača, robe i vozila, a sve kao rezultat manjeg broja slučajeva pražnjenja guma.” 

Peter Gheeraert, Owner of Transport Gheeraert