stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Continental i MAN osnažuju svoju suradnju

11/05/2015
pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_03-data
  • MAN TGX EfficientLine 2 opremljen gumom Conti EcoPlus kao standardnom opremom
  • Conti Hybrid i Conti Scandinavia kao portfelj proizvoda za MAN originalnu opremu
  • Continental ponovno sudjeluje u Danima tehnologije za kamione tvrtke MAN (MAN Trucknology® Days)

Hannover, 11. svibnja 2015. godine. Međunarodni proizvođač guma Continental, jedan od vodećih dobavljača tvrtke MAN, osnažuje svoje dugogodišnje partnerstvo s ovim proizvođačem kamiona i autobusa. Gume Conti EcoPlus iz Continentalove 3. generacije standardna su oprema na vozilu za duga putovanja MAN TGX EfficientLine 2, koja je visokoučinkovita u pogledu potrošnje goriva. Nadalje, MAN dodaje gumu Conti Hybrid kao i gume za kamione, Conti Scandinavia u svim standardnim veličinama, svojem portfelju originlane opreme.

Peter Matzke, Head of OE Truck Tires at Continental

“S tvrtkom MAN imamo već dugogodišnju suradnju. Stoga smo ponosni što naše gume Conti EcoPlus pozitivno doprinose ekonomičnosti potrošnje goriva novog modela TGX EfficientLine 2,” ističe Peter Matzke, Voditelj Continentalovog odjela guma za kamione. On dodaje: “Također smo vrlo zadovoljni što je MAN prihvatio naše gume Conti Hybrid i Conti Scandinavia iz naše linije proizvoda, kao originalne opreme na svojim vozilima.”

pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_01-data

Čvrsto partnerstvo obiju kompanija također se pokazalo krajem ožujka, kad je Continental sudjelovao u MAN Danima tehnologije za kamione (MAN Trucknology® Days) sa svojim informacijskim štandom. S više od 230 vozila i sudionika iz cijelog svijeta ovaj se događaj pokazao kao idealna platforma za uključenje korisnika, te za prikaz prednosti koje ima proizvodna linija Conti Hybrid.

christiane_pfeiffer
Dr. Christiane Pfeiffer